BLOG

Yüksek Ziraat Enstitüsü dönemine ait Köylü El Sanatları Koleksiyonunun Tanıtım panelinin moderatörlüğü Güzel Sanatlar Fakültesi Eski Dekanı Sayın Prof.Dr. Ömer Adıgüzel tarafından yapılmıştır. Panelistler, Proje yürütücüsü Dr. Ayşem Yanar, Prof.Dr. Zeynep Erdoğan, Dr Öğr.Üyesi Feryal Söylemezoğlu, Doç. Dr. Sema Özkan Tağı ve Doç.Dr. Cengiz Çetin’dir.

Handicrafts Collection from the High Agricultural Institute period was promoted with the opening panel. The opening of the panel was made by the Dean of the Faculty Prof. Dr. Ömer Adıgüzel. Panelists were Project manager Assoc. Prof. Ayşem Yanar, Prof.Dr. Zeynep Erdoğan, Assist. Prof. Feryal Söylemezoğlu, Assoc. Prof. Sema Özkan Tağı and Assoc. Prof. Cengiz Çetin.

hidden

Ankara Üniversitesi Gümüşdere 60. Yıl Yerleşkesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı 8/7 06110 Keçiören/Ankara/Türkiye

guzelsanatlar@ankara.edu.tr
yzetekstil@ankara.edu.tr